BMW moet echt een M8 Shooting Brake gaan bouwen!

BMW moet echt een M8 Shooting Brake gaan bouwen!

En dat we dat zo stellig in de titel noemen, is de schuld van de computertekenaars van tegenwoordig. We hebben jullie eerder dit jaar geweldige renders laten zien in de vorm van de Ferrari Roma Shooting Brake en de BMW M4 Shooting Brake en nu is het weer raak!

De digitale tekenaar SugarDesign heeft de nieuwe BMW M8 aangepakt. Waar BMW net hun 2023-visie op de BMW 8-serie heeft gepresenteerd, pakte hij zijn kans om een gat in de line-up in te vullen en ging hij aan de slag met de M8 Shooting Brake.

En nu moet ik de hand in eigen boezem steken, mijn hart ademt BMW, dus deze M8 het huif achterop kan bij mij niet stuk. Maar ook als er geen BMW-badge op zit, kun je bijna niet anders dan toegeven dat deze tekening ongelooflijk goed gelukt is.

De lange motorkap, de tweedeurs-carrosserie, het grote glazen dak, de C-stijlen die smetteloos zijn geïntegreerd in de auto, deze auto doet stiekem zelfs denken aan de Ferrari GT4CLusso. En waar een M8C SB natuurlijk de potentiele topper zou worden, zou deze render met een hybride-aandrijving een welkome aanvulling zijn in het automotive-landschap.

Wij hopen dat BMW deze tekeningen onder ogen krijgt en toch eens met het designteam en de engineer gaat zitten om te kijken of zij er toekomst in zien om de Shooting Brake terug te brengen in het gamma!

Bron: SugarDesign

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.