BMW M6 GT3: 800 pk voor op de openbare weg!

BMW M6 GT3: 800 pk voor op de openbare weg!

BMW M6 GT3

‘De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt naast jou, staat mijn BMW M6 GT3 er nog!’ Er is een man in Nederland die dit vanaf nu kan zingen.

En deze trok gisteren het doek van zijn eigen 800 pk sterke BMW M6 met GT3-uitmonstering! De beste man begon in februari met het ombouwen van zijn M6. Hoe we dat weten? Check zijn Instagram maar even dan. Dan kun je meteen even zien wat hij allemaal gedaan heeft om zijn BMW te krijgen zoals die nu is, inclusief prijskaartje en al.

Met zo’n GT3-bodykit moet het vermogen ook wel evenredig zijn en dat is zo, alles wat ook maar een beetje vermogen op z’n donder krijgt, is geupgrade. 800 pk met de downforce van een vrachtwagen vol bakstenen, dat moet gaan als een banaan. Maar de snelheid van deze grasmaaier zal tot daar aan toe zijn, geweldig dat iemand het in zijn hoofd haalt om een auto die in de racerij thuishoort, na te bouwen voor op de openbare weg, zouden meer mensen moeten doen!

Het prijskaartje? Reken op een hoekhuis in een middelgrote gemeente. Want wij gaan de bedragen op de M6-GT3-Instagram niet optellen, maar het nieuwe kleurtje op de M6 kostte al $4.500,- en de stuggere vering $1.500,- en zo telt het allemaal snel, heel snel op!

BMW M6 GT3

BMW M6 GT3

BMW M6 GT3

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.