Met een BMW M6 G-Power naar de F1 kwalificaties op de Ring!

Met een BMW M6 G-Power naar de F1 kwalificaties op de Ring!

Als je onze Facebook pagina in de gaten houdt kom je vaak opmerkelijke en leuke dingen tegen. Zo nu en dan geven wij ook leuke prijzen weg via onze Facebook pagina, zo ook twee weken geleden.

Een trouwe bezoeker van Hartvoorautos.nl en deelnemer aan onze evenementen had een leuk weekend voor de boeg; de kwalificatie bijwonen van de Formule 1 bij de Nürburgring in Duitsland.

BMW M6 G-Power - www.hartvoorautos.nl

Echter kon degene met wie hij naar de Nürburgring zou gaan onverwachts niet en besloot hij ons te benaderen om zijn plekje op de passagiersstoel met een prijsvraag weg te geven.

Wij besloten er een ”Like & Share” actie van te maken en wij verzochten je een reden te geven waarom jij dit zou moeten winnen. Uiteindelijk werd Delano Ketelings de winnaar en hij werd de volgende dag bij zijn huis opgehaald daar de BMW M6 G-Power aka ”The White Shark”!

BMW M6 G-Power - www.hartvoorautos.nl

Tijdens de rit naar naar de Nürburgring in Duitsland, heeft Delano een aantal filmpjes gemaakt welke hij achteraf naar ons heeft gestuurd. De G-Power M6 met KKS uitlaat klinkt fantastisch!

Als je Hartvoorautos.nl al sinds het begin volgt kan het zijn dat je deze BMW M6 nog herkent. Ruim twee jaar geleden hebben wij er namelijk ook een van video gemaakt, toen nog niet voorzien van een G-Power pakket maar al wel met die geweldige KKS uitlaat!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.