[VIDEO] Eerste BMW M5 F90 met Eisenmann-uitlaat!

[VIDEO] Eerste BMW M5 F90 met Eisenmann-uitlaat!

Wij zouden ‘s morgens maar al te graag gewekt worden door een BMW M5 F90 die zijn keel schraapt. Nu er ook een Eisenmann-uitlaat onder geknoopt kan worden, mag deze ons ochtendhumeur wegblazen!

Ondanks de downsizing klinkt de 4,4 liter V8 nog steeds verdomde goed, maar het kan al-tijd beter. Eisenmann kan dat beamen, zij zijn de eerste tuner die een aftermarket uitlaat onder de Duitse beul knopen. En wij verblijden jullie maar al te graag met beeldmateriaal daarvan. Het is nog mager, maar zodra er meer M5 F90’s met dit mini-kerkorgel uitgerust gaan worden, zijn jullie de eerste die het gaan horen!

Mocht jij nu meteen een nieuwe uitlaat voor je M5 F90 overwegen, maar nog niet zeker zijn over welke onderdelen je wil vervangen, dan nemen we even het lijstje met je door. Je kunt vier delen bestellen: nieuwe downpipes, een middendemper of x-pipe of een einddemper. En zeg nou zelf, alleen voor de looks van de einddemper zou je hem toch al kopen!? En oké, het moet ook best lekker wakker worden zijn voor de hond van de buurman en de buurman zelf!

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

M5 F90 Eisenmann

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.