[Video] BMW M4 met M Performance uitlaat klinkt lekker!

[Video] BMW M4 met M Performance uitlaat klinkt lekker!

Bij BMW M is er een flinke lijst met BMW M Performance goodies die je kunt aanvinken om je BMW, M4 in dit geval, nog dikker te maken. Denk daarbij aan extra lipjes en dergelijk van carbon fiber maar ook is er een M Performance uitlaatsysteem beschikbaar.

Je zou haast zeggen; waarom is dit systeem niet standaard? Het klinkt zoveel beter dan het standaard uitlaatgeluid van de BMW M4! Deze BMW M4 die te zien was bij Cars & Coffee XXL, is onder andere uitgerust met een aantal M Performance onderdelen zoals het stuur, de carbon fiber diffuser en voorspoiler.

Het M Performance uitlaatsysteem is toch wel het beste uit de lijst van aangevinkte opties: Met een speciale toets kunnen drie instellingen worden gekozen: Sport en Sport+ voor een indringende en emotionele klank, en Efficient voor sportieve intensiteit van een iets mildere aard. De geoptimaliseerde gasstroming versterkt de typerende 6-cilinder biturbo-klankkarakteristiek en accentueert de sportieve rijbeleving. De einddemper is geheel van titanium. Een individueel highlight: de fraaie uitlaateindstukken, van titanium of carbon.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.