Pijnlijk: BMW M4 crasht in Diepenveen

Pijnlijk: BMW M4 crasht in Diepenveen

BMW M4 Crash Diepenveen

Hoewel het voor het tijd van het jaar best wel ‘warm’ is in Nederland, blijft het oppassen met veel vermogen op de achterbanden. Helaas kwam de bestuurder van deze BMW M4 daar ook achter…

Rtvoost.nl meldt dat dit eenzijdige ongeval eerder vandaag plaatsvond op Boxbergerweg in Diepenveen. De bestuurder van de 431 pk sterke BMW M4 Cabriolet verloor door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig en kwam, vlak naast een sloot, tot stilstand nadat hij tegen een boom was geklapt. De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

BMW M4 Cabriolet
Zoals de naam al doet vermoeden is dit de cabriolet versie van de BMW M4. Een M-powered BMW met een zes-in-lijn motor met dubbele turbo welke goed is voor een vermogen van 431 pk en een koppel 550 Nm. De 0 tot 100 km/h doet ‘ie 0,3 seconden langzamer dan de coupé, namelijk in 4,4 seconden. Dit is uiteraard te wijten aan de toename van 250 kilogram aan gewicht. De topsnelheid blijft gelijk, die is nog altijd begrensd op 250 km/h. De BMW M4 Cabriolet is er in Nederland vanaf € 122.185,-.

Foto’s door Leo van ‘t Hul / rtvoost.nl

BMW M4 Crash Diepenveen

BMW M4 Crash Diepenveen

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.