BMW M4 knalt op boom in Breda

BMW M4 knalt op boom in Breda

BMW M4 Crash in Breda

Afgelopen weekend organiseerde een vrouwelijk platform in samenwerking met een BWW dealer een Ladies Only M Experience in Breda. Voor deze dag werden een BMW M4 F82 Coupé, M3 F80 Sedan en een M5 F10 ingezet waarmee de vrouwelijke geïnteresseerden konden proeven aan deze M-afdeling van BMW.

Voordat we alle vooroordelen over vrouwen achter stuur uit de kast trekken: de BMW M4 in kwestie werd niet tegen de boom gereden door een van deze deelneemsters. Tijdens dergelijke dagen wordt er meestal een flinke hoeveelheid brandstof doorheen gejaagd en moet er regelmatig getankt worden. Toen deze BMW M4 toe was aan een tankbeurt en op weg was naar een tankstation ging het helaas mis toen de bestuurder het gas intrapte, de auto uitbrak en vervolgens een boom niet meer kon ontwijken.

Het is natuurlijk erg vervelend dat er op zo’n leuke dag zoiets misgaat maar het betreft hier ook nog eens, naar onze mening althans, een van de mooiste BMW M4’s van Nederland. Deze BMW M4 heeft bijn alle M-Performance opties waaronder het M-Performance uitlaatsysteem en natuurlijk die mooie BMW M-striping. De BMW M4 F82 levert standaard een vermogen van 431 pk en een trekkracht van 550 Nm uit de zes-in-lijn blok met turbo’s. Hierdoor sprint hij van 0 tot 100 km/h in 4,1 seconden en de topsnelheid is begrensd op 250 km/h. De BMW M4 F82 heb je in Nederland vanaf € 111.025,-.

BMW M4 Crash in Breda

BMW M4 Crash in Breda

BMW M4 Crash in Breda

BMW M4 Crash in Breda

BMW M4 Crash in Breda

BMW M4 Crash in Breda

Foto’s: Autogespot.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.