BMW geeft 3 nieuwe modellen M Performance Parts

BMW geeft 3 nieuwe modellen M Performance Parts

Het lijkt erop dat BMW de gewoonte aanneemt om M Performance onderdelen te introduceren kort na het officiële debuut van een model. Nu komen ze met onderdelen voor de volgende generatie 3-serie Touring, de nieuwe 8-serie Gran Coupe en de vernieuwde X1.

We beginnen met de 3-Serie. De Station die we hier zien betreft het M340i topmodel. Voor het exterieur zijn er een paar nieuwe onderdelen beschikbaar. Carbon spiegelkappen, een nieuwe diffuser en splitter die eveneens van carbon gemaakt zijn, een nieuwe spoiler op het dak, nieuwe 18 inch velgen en nieuwe remmen. De remklauwen kunnen in rood of blauw uitgevoerd worden. In het interieur van de nieuwe 3-Serie Touring is er nog meer carbon te vinden. Ook is er een Alcantara stuurwiel aanwezig en een nieuwe automaatpook.

Voor de 8-Serie Gran Coupe kun je de grille laten vervangen door een carbon variant, ook kunnen de spiegelkappen in carbon worden uitgevoerd. De auto kan op nieuwe 20 inch velgen gezet worden, de nieuwe remschijven zijn exemplaren van wel 19 inch. In het interieur vinden we net zoals bij andere modellen een Alcantara stuurwiel, en M Performance vloermatten. Nieuwe pedalen van RVS zijn volgens BMW afgeleid uit de racewereld. Ook kun je LED-verlichting in de deuren laten plaatsen.

De nieuwe X1 houdt het nog iets milder. Op het exterieur zijn de spiegelkappen vervangen door carbon exemplaren, en is de grille in hoogglans zwart uitgevoerd. Vind je uiterlijk belangrijker dan comfort? Kies dan voor de enorme matzwarte 20 inch velgen voor een extra sportieve look. Ook in deze auto kun je een stuurwiel krijgen dat deels in Alcantara is bekleed, evenals nieuwe vloermatten en de LED-verlichting.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.