BMW E36 M3 wilt graag bij ‘coole kids’ van de JDM horen

BMW E36 M3 wilt graag bij ‘coole kids’ van de JDM horen
BMW, E36 M3, JDM, tuner, te koop, rocket bunny
Bron: © Max Motive

De opvolger van de geliefde E30 M3 kreeg hiervoor een bodykit uit Japan.

Dit ‘fluoriserende’ M-model staat bij Max Motive, een tunerbedrijf oorspronkelijk uit Pennsylvania (VS). Ze handelen voornamelijk in klassieke wagens, maar gek genoeg kun je ook deze ‘Anniversary Edition’ bordeauxrode 1999 BMW M3 E36 Cabriolet in de showroom van de Florida vestiging vinden.

Wat je meteen opvalt is de klassieke JDM stijl van deze M3. Hij is namelijk op zijn buik gelegd met een widebody-kit…van Rocket Bunny. De ‘E36 Pandamic Rocket Bunny‘ set komt met andere ‘ducktail’ achtervleugel, wielkastverbreders, passende deurlijsten én een enorme splitter aan de voorkant

Duitse blok mag blijven liggen

Recent is er ook een set Japanse ‘Fifteen52‘ velgen met Toyo R888 banden onder gezet. Het hele feestje kan zakken door een Air Lift Performance 3P systeem. Het interieur is verwend met nieuwe racestoelen en een ‘sportief’ stuurtje.

Motorisch is de BMW E36 M3 nog lekker Duits. Het 3.2-liter I6-blok geeft je 321 PK en 350 Nm koppel onder je kont. Dus als je in een split zit tussen Duitse ‘performance’ en de Japanse scene, haal je voor €44.000 (ex. import en belasting) de oplossing in huis.

[UPDATE] De E36 M3 bij Max Motive is inmiddels verkocht!

Lees ook:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.