BMW deelt teaser met KITT (een Pontiac) en David Hasselhoff

BMW deelt teaser met KITT (een Pontiac) en David Hasselhoff

Een M3 als Knight Rider zou misschien een beetje gek zijn, toch?

Foto: © BMW / Screenshot Instagram

Ja, BMW komt binnenkort weer met iets nieuws en dat laten ze graag weten. Een paar weken terug begonnen ze al met een teasercampagne (van een maand) met enkele beroemde figuren. En voor deze gebruikt BMW zelfs KITT – die pratende auto uit de serie Knight Rider – en David Hasselhoff. Wat doet een Pontiac nou in een Duitse reclame?

En het is niet de eerste video die bij ons vraagtekens oproept. Halverwege december werden de online kanalen van BMW zogenaamd gehackt. Deze nieuwe ‘Dee’ plaatsten verschillende grapjes op het account. Maar als snel had men door dat het niet om een echte hacker ging. Misschien hadden ze het iets minder professioneel moeten aanpakken. Hoe raar dat ook klinkt.

Is Dee een nieuwe assistent?

Naast Hasselhoff en zijn Pontiac werd ook Arnold Schwarzenegger gevraagd voor een video. Toen ging het om de elektrische BMW’s. Maar in deze promo hint het merk naar hun nieuwste aankondiging. Zo stelt (dit keer) KITT aan Hasselhoff de vraag wat Dee precies is? Ook KITT heeft geen idee.

Wat het dus is, maakt BMW pas bekend tijdens CES – een techbeurs in Las Vegas. Deze vindt in de eerste week van 2023 plaats. Op het internet praten ze over een nieuwe digitale assistent. Misschien wel een die alles van je kan overnemen. Zou het Duitse merk dan toch werken aan een zelfrijdende auto?

Via BMW / Instagram

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!