BIZAR – Elf verlaten Ferrari’s op een braakliggend terrein

BIZAR – Elf verlaten Ferrari’s op een braakliggend terrein

Niet minder dan elf Ferrari’s, in erbarmelijke staat, werden ontdekt nadat ze door de eigenaar op een braakliggend terrein in de steek werden gelaten.

Ferrari-fans krijgen misschien spontaan een steek in hun hart wanneer ze dit horen. In de VS liet een nonchalante eigenaar niet minder dan elf Ferrari’s op zijn land “rotten”. De auto’s werden daar jarenlang gestockeerd, zonder speciale bescherming. De geïdentificeerde modellen: een 308 QV, een 355 Spider, een Testarossa en een 348…

De ontdekking vond plaats in Texas. De auto’s hebben de tand des tijds helaas niet doorstaan. Ze werden in 2008 te koop aangeboden, maar er was niemand geïnteresseerd. Ze hebben er dus een tiental jaar stilgestaan, en pas na de recente dood van de eigenaar in kwestie werden ze gevonden.

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.