Binnen 24 uur na zijn dood, werden 30 auto’s van Paul Walker gestolen

Binnen 24 uur na zijn dood, werden 30 auto’s van Paul Walker gestolen

De nabestaanden van de overleden Paul Walker zijn in een vervelende strijd verwikkeld om ongeveer 30 auto’s terug te krijgen. Deze auto’s zouden binnen 24 uur na het overlijden van Paul Walker zijn gestolen uit een opslagplaats.

Richard Taylor zou hiervoor verantwoordelijk zijn en achter deze laffe daad zitten; hij had de verantwoordelijkheid voor het papierwerk rondom de auto’s en had toegang tot de opslagplaats. Hij zou dan ook degene zijn die ongeveer 30 auto’s uit deze opslagplaats heeft verwijderd en verstopt en enkelen zelfs heeft verkocht. Onder de auto’s zijn onder andere een BMW M3 E92, een drietal E36 M3’s en een Porsche 997 GT3 RS. De familie van Paul Walker proberen deze auto’s via de rechter terug te krijgen, al is het onduidelijk waar de meeste auto’s zijn gebleven.

Roger Rodas
Deze naam zegt je als het goed is ook wel iets; hij was de bestuurder van de rode Porsche Carrera GT toen deze crashte waarbij hij en Paul Walker om het leven kwamen. De familie van Paul is ook met de familie van Roger in een strijd omtrent auto’s verwikkeld. Paul zou nou namelijk zo’n 17 auto’s hebben geleend aan Roger en de familie van Paul hoopt ook deze auto’s via de rechter terug te krijgen.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.