Bijzonder project; ‘Lamborghini Supra’ te koop in Nederland

Bijzonder project; ‘Lamborghini Supra’ te koop in Nederland

Marktplaats verbaast ons wel vaker met opmerkelijke advertenties, en vanochtend was dit wederom het geval. Tijdens de ochtendkoffie kwamen we namelijk deze particuliere verkoper (Wolf Auto’s B.V.) uit Almelo tegen. Er staat schijnbaar een ‘Lamborghini Supra’ te koop in Nederland. En nee, het is geen enorm schaalmodel van een ‘Hot Wheels’ auto, maar een ambitieus project op basis van een Toyota Supra uit 1990 én een Lamborghini Aventador LP700-4 (nou ja, de vormen ervan dan).

Lamborghini, Aventador, Toyota, Supra, garage, project, bodykit
Van Wolf Auto’s B.V.

Onder de Italiaanse panelen gaat het om een Toyota Supra 3.0i Turbo uit de jaren ’90. Deze Japanner is inmiddels wel bekend bij menig ‘petrolhead’ door de liefde die het krijgt binnen de JDM. En dat is ook niet zo heel gek; deze handgeschakelde 3.0L zescilinder heeft ruim 240PK op 344Nm koppel, en brengt de bestuurder daarmee binnen 6,3s naar de 100. We begrijpen dus wel waarom deze als basis is gekozen. Voor een demonstratie van zijn ‘iets oudere broertje’ moet je deze video even bekijken.

Toyota Supra ’90

Maar het meest opvallende aan deze Marktplaats advertentie is toch wel ‘het jasje’ dat de Toyota Supra heeft gekregen van deze liefhebber, namelijk een Lamborghini Aventador bodykit. Dit Italiaanse monster wordt door velen gezien als dé Lamborghini, vanwege dat prachtige V12-blok en de iconische carrosserie lijnen. En nou juist dat laatste heeft deze eigenaar overgebracht op de Toyota Supra. 

Natuurlijk is het een gevoelige kwestie om de Supra zo aan te pakken. Maar één ding is zeker; met deze bijzondere Supra val je zeker op tussen de rest. Heb jij toevallig nog een plekje op de oprit, doe dan vooral eens een bod bij deze particulier uit Almelo – via deze link naar de Marktplaats advertentie. 

Voor meer interessante verhalen, kijk vooral eens naar deze artikelen:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.