Bij Ferrari werken is bonus pakken!

Bij Ferrari werken is bonus pakken!

Dat Ferrari een topjaar heeft gehad in 2021, was al bekend. Dat het voor de werknemers ook een topjaar is geworden, is nu ook bekend!

Het merk met het steigerende paard in het logo heeft 11.155 auto’s verkocht vorig jaar en daarmee hebben ze 22,3% meer auto’s verkocht dan in het jaar daarvoor. Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn verantwoordelijk voor bijna de helft, 5.492 stuks. Amerika volgt met 2.831 stuks.

De modellen met V8 vonden het gretigst afname, 34,6% meer dan het jaar ervoor, terwijl de V12-modellen verkopen met 16,1% kelderden.

En de werknemers van Ferrari profiteren mee van dit verkoopsucces met een bonus die niet mis is. Over 2021 bedroeg deze €12.000,- om precies te zijn.

Hoe Ferrari 2022 aanvliegt, moge duidelijk zijn: de Daytona SP3 gaat de assemblage in en de nieuwe Purosangue is onderweg welke de potentie heeft om een nieuw verkoopsucces te worden. Lamborghini gaat het warm krijgen de komende tijd!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.