Beveilig je auto met een Teckentrup garagedeur

Beveilig je auto met een Teckentrup garagedeur

In 2014 werden 10.712 aangiften gedaan van diefstal jonge auto’s, van twee tot vijf jaar oud. Slechts tussen de 25 en 30 procent van deze voertuigen werd vorig jaar teruggevonden. De populairste auto’s onder criminelen zijn Volkswagens, BMW’s en Audi’s.

Vooral de snelle Audi’s zijn in trek bij professionele criminele organisaties. Vaak genoeg komen de Audi RS4 en RS6 in het nieuws in verband met bijvoorbeeld een plofkraak. Dankzij de samenwerking tussen politie, verzekeraars en de RDW steeds beter verloopt en auto’s sneller als gestolen worden opgegeven, worden er steeds minder auto’s gestolen. Maar het kan natuurlijk altijd beter en daarom moeten we het de criminelen in ons land het zo moeilijk mogelijk maken.

Het Nederlandse bedrijf Teckentrup.nl levert zowel CarTeck kanteldeuren als sectionaaldeuren voor je garage en zorgen ervoor dat criminelen geen schijn van kans hebben om überhaupt binnen te komen. Alle deuren zijn leverbaar als inbraakwerende uitvoering conform SKG 2. Het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) certificaat is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie en 2 SKG sterren betekent dat de deur zwaar inbraakwerend is.

Naast het belangrijke feit dat de garagedeuren erg veilig moeten zijn, biedt Teckentrup.nl ook oneindig veel vormgevingsmogelijkheden. Experimenteer met de CarTeck-configurator voor garagedeuren en stel virtueel je eigen garagedeur samen door middel van het combineren naar je eigen smaak van deurtype, deurblad, kleur en oppervlaktestructuur. Kortom; keuze genoeg!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.