Beste Bugatti verkoper wereldwijd, een vrouw…

Beste Bugatti verkoper wereldwijd, een vrouw…

Ongetwijfeld denkt elke man meer van auto’s te weten dan vrouwen, juist waar het zo belangrijk is om iets van een auto te weten, scoort een vrouw het best. Anita Krizsan is de beste Bugatti verkoopster wereldwijd.

Anita
Anita Krizsan ziet eruit als een normale dame, maar haar beroep is wat haar doet opvallen. Ze werkt als vertegenwoordiger bij Jack Barclay Bentley in Londen. Deze dealer is ook speciaal doordat zij een van de weinige plaatsen ter wereld zijn met de mogelijkheid om nieuwe Bugatti Veyron bestellen. Dus laten we het vooroordeel even naast ons liggen, dit is gewoon bijzonder mooi!

Hoe dan ook vorig jaar heeft Anita 11 Veyrons verkocht in iets minder dan 12 maanden, in totaal een indrukwekkende 13 miljoen pond. Niet alleen maakt dit haar het beste vertegenwoordiger voor Bugatti wereldwijd, maar ze heeft waarschijnlijk ook een record voor het meeste geld gesaldeerd door een vertegenwoordiger voor elke auto ooit gemaakt.

Volgens een interview voelt ze zich ‘priveleged’ om deze auto’s te verkopen. Laten we hopen dat haar commissie helpt haar de boetes te betalen, terwijl ze alle proefritjes maakt door Up class London!

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - www.hartvoorautos.nl

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.