Bentley Flying Spur W12 by Mansory te koop voor €351.050,-

Bentley Flying Spur W12 by Mansory te koop voor €351.050,-

Mansory, bekend om de abstracte creaties en de kleurrijke interieurs. Ook de Bentley Flying Spur mocht geloven aan de Aftermarket tuner en oh ja, hij staat te koop!

je ziet de laatste tijd veel artikelen voorbij komen van Hollmann International. Mocht je nog niet van ze gehoord hebben, Hollman International is een internationaal expert op het gebied van het verkopen van de meest exclusieve automodellen, dit loopt van een Bugatti Chiron tot een gepantserde en verlengde Maybach. Zoals je hoort lopen de modellen flink uiteen, maar staat de snoepwinkel altijd vol met gaaf spul.

Dit keer viel ons de Bentley Flying Spur W12 by Mansory op. Een luxe comfortabele super sedan, met als doel ingetogen rijden op een exclusief niveau. Echter heeft Mansory een andere kijk op dit soort auto’s zij voegen graag een bodykit en een nieuw opvallend interieur toe om de auto “af te maken”. In het geval van deze Flying Spur is dat niet anders. De auto is voorzien van een agressieve bodykit, die dankzij een combinatie tussen zwart en rood voor een sportief contrast zorgt. De velgen onder deze specifieke auto zijn uitgevoerd in inch maat 22 en om het zwart met rode thema vast te houden zijn de velgen ook op deze manier uitgevoerd.

De Bentley is uit de fabriek komen rollen met de nodige luxe opties om het comfort van het merk op een andere niveau te brengen. Mansory voegt bij het exterieur nog een hoop toe. Zo is er een spoiler toegevoegd aan de voor en achterkant van de auto, zijn er agressiever bumpers toegevoegd en zijn de logo’s en het uitlaatsysteem veranderd. En natuurlijk is er veel carbon fiber toegevoegd om de auto een sportievere uitstraling te geven.

Om het thema van de auto vast te houden is de auto aan de binnenkant ook wat aangepast. Zo is de kleur van het interieur drastisch veranderd naar Hotspur rood. En zijn er als je goed zoekt wat badges verstopt die duiden op de Mansory uitvoering. Mocht je nou achterover zijn geslagen van het gave design? Je hebt gelukt, de auto staat namelijk te koop. Als je hier klikt kan je wat dieper op de specs van de auto in gaan.

Thomas Heule