Bentley Bentayga V8 First Edition te koop bij Hollmann International!!

Bentley Bentayga V8 First Edition te koop bij Hollmann International!!

Mocht je speciale of unieke modellen interssant vinden, dan is de Bentley Bentayga V8 First Edition misschien wel wat voor jou!!

Een Bentley rijden is voor vele een droom die ooit misschien werkelijkheid zal worden. Om je alvast enthousiast te maken en misschien wel om je te helpen met de keuze, lichten wij deze Bentley Bentayga V8 First Edition uit.

Geleverd in de kleur; Camel, is de Bentayga een waar lust voor het oog, dankzij de unieke kleur zul je dan ook zelden een soortgelijk exemplaar tegenkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is de Bentayga uitgerust met een V8, die een schappelijke 550pk en 770 Newtonmeter produceert. Mede hierdoor sprint de zware auto in 4,5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en bereikt de auto zijn topsnelheid bij 290km/h.

Wat betreft het visuele gebied bij deze Bentley, de auto is voorzien van een Mulliner en Black pack, wat zorgt voor een chique en sportief geheel voor de auto, in combinatie met de zwarte velgen en ruiten. Om het thema ook aan de binnenkant door te trekken, is de auto voorzien van een combinatie tussen Burnt Oak leer (donkerbruin) en een houtpatroon dat ons kwa kleur toch veel aan het exterieur doet denken. Al met al is de auto een goed geheel en vormt het een unieke beleving voor zowel de nieuwe eigenaar als de medeweggebruikers die de spectaculaire mogen aanschouwen. Je valt in ieder geval goed op tussen de Bentayga’s die Nederland en België rijk zijn. Zoals je misschien niet ontgaan is mis je alleen nog de prijs, we zullen deze maar meteen met je delen’ €278.341,- om precies te zijn, maar dan kan je jezelf wel de trotse eigenaar van een Bentayga V8 First Edition noemen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de unieke auto, we hebben de link voor je toegevoegd, zo ga je direct naar de site van Hollmann International om de auto met eigen ogen te kunnen bewonderen of om een proefrit in te plannen!

Thomas Heule