Bentley Bentayga Mansory: Over smaak valt te twisten

Bentley Bentayga Mansory: Over smaak valt te twisten

Bentley Bentayga Mansory

De Bentley Bentayga is opzich al een controversiële auto, voor velen is het een opgewaardeerde Q7 en dat is eigenlijk ook gewoon zo, maar toch staat er een dijk van een wagen met deze Bentayga. 

De eerste Bentley SUV heeft het imago van een auto die bestemd is voor rappers en Ali B heeft dat dat imago kracht bij gezet door laatst een metallic zwarte Bentayga te kopen. En hoewel €275.000,- voor een verhoogde Continental al een verdomd dik pak biljetten van €500,- is, gooien sommige mensen er nog meer geld tegenaan.

En onder die ‘sommige mensen’ valt Eljero Elia. De bij Feyenoord actief zijnde balkunstenaar kocht de dikste versie, de 6 liter W12 en met een beetje opties erop was hij al bijna €300.000,- kwijt. Behalve de bal, moest dus ook het geld rollen en daarom werd er ook maar meteen een ritje JD Customs gedaan. De vermomde Q7 was toen al voorzien van een pakket aan Mansory-carbon, was een beetje van zijn hoogtevrees afgeholpen en waren de velgen een paar maatjes groter geworden, 23 inch om precies te zijn. Matzwart kwam hij weer naar buiten bij JD.

Wij gokken op een totaal prijskaartje van meer dan €350.000,-. Maar nu, onder het motto van ‘over smaak valt te twisten’ de vraag, wat koop jij liever: deze Batmobile of koop je een klein huisje en deze ultiem-foute Bentley Continental GTC Louis Vuitton-editie?

Bentley Bentayga Mansory

Bentley Bentayga Mansory

Bentley Bentayga Mansory

Bentley Bentayga Mansory

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.