Bentley Amsterdam vanaf vandaag geopend!

Bentley Amsterdam vanaf vandaag geopend!

Blijkbaar gaat het goed met het merk Bentley, want er wordt niet voor niets een 2e vestiging geopend van het Britse merk. Per vandaag opent Bentley Amsterdam zijn deuren, gevestigd op een plek die je niet direct zal verwachten…

01-Bentley-Amsterdam-(2)

 

Namelijk in het Conservatorium Hotel in Amsterdam krijgen potentiële klanten een bijzondere, digitale Bentley Experience. In een luxe lounge worden zij door middel van hightech presentatiemethoden ondergedompeld in de wereld van het merk. Helaas voor de autoliefhebbers onder ons zullen er geen auto’s van het merk in deze vestiging staan, Bentley Amsterdam is een ware digitale experience van het merk.

De Bentley Experience in Amsterdam gaat verder dan alleen de prestentatie van het merk. Klanten kunnen hier bijvoorbeeld ook een proefrit boeken. Tevens fungeert Bentley Amsterdam als afleveradres voor een Bentley. Klanten kunnen bij Bentley Amsterdam op afspraak ook gebruikmaken van de Pick up & Delivery service. Wanneer hun Bentley toe is aan een servicebeurt, kunnen ze hem bij Bentley Amsterdam brengen. Na uitvoering van het onderhoud bij Bentley Leusden staat de auto op het afgesproken tijdstip weer klaar op hetzelfde adres. Tevens biedt Bentley Amsterdam de complete range Bentley Branded Goods, de exclusieve lifestyle-collectie van het merk.

02-Bentley-Amsterdam-(12) 04-Bentley-Amsterdam-(15) 03-Bentley-Amsterdam-(13)
 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.