Bekijk het ‘fabrieksnieuwe’ huis van Rick van Stippent

Bekijk het ‘fabrieksnieuwe’ huis van Rick van Stippent

De bekende autopoetser heeft zijn riante woning mét bedrijfshal te koop gezet

Rick van Stippent is inmiddels een gevestigde naam binnen de autowereld. Of je zijn poetsproducten nou geweldig of verschrikkelijk vindt, de 30-jarige ondernemer beleefde een enorme opbloei in zijn carrière. Dat doet hij door menig auto tot fabrieksstaat op te poetsen, én hij verkoopt daarnaast zijn eigen spulletjes waarmee je zelf thuis aan de slag kunt.

Rick maakte onlangs de volgende stap, en kocht een nieuw ‘megapand’ langs de A2 in Best. Zijn voormalige woning mét aangelegen garagehal verschijnt daarom nu op Funda. In de beschrijving eronder staat de eigenaar natuurlijk niet vermeld, en tóch is duidelijk te zien welk bedrijf hier heeft gezeten. Als je namelijk even door de foto’s bladert, is op de garagedeur de bekende naam te zien.

Ideale plek voor autoliefhebbers

Op dit bedrijventerrein in Brabant werden talloze auto’s ontdaan van hun ‘gebruikssporen’. Op een perceel van ruim 1.900 vierkante meter staat de woon/werkcombinatie. Na een lange dag poetsen kun je heerlijk uitrusten in dit statige herenhuis. Zo is er een grote tuin, zwembad en overdekt terras. Nemen je vrienden ook dikke auto’s mee? Dan kunnen ze die met gemak kwijt op de enorme oprit aan de zijkant.

Goed, het is misschien een aparte combo voor sommigen. Maar ons lijkt het de ideale plek voor autoliefhebbers. Je buren zijn zelf druk met hun bedrijfje, dus een luide uitlaat moet geen probleem zijn. En op de foto’s zien we ook nog een benzinepomp op loopafstand staatn. Voor 1.475.000 euro mag je het pand van hem overnemen!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!