Bekijk aflevering 2 van Dragrace Madness: RS6 VS MR2

Bekijk aflevering 2 van Dragrace Madness: RS6 VS MR2

Hart voor Auto’s heeft een nieuwe video serie voor jou: ‘Dragrace Madness powered by Flitsmeister parkeren’. In deze video serie nemen we je mee naar onze zoektocht naar de snelste straatauto. Iedere aflevering staan twee petrolheads naast elkaar, en strijden ze in drie runs om de winst. De winnaars komen in knockout runs weer bij elkaar en in aflevering 10 volgt de ontknoping.

Deze aflevering een Toyota MR2 (500PK) VS AUDI RS6 (630PK)

Dit keer mag Jasper zich bewijzen met zijn Audi RS6 (630 PK). Maar dan zal hij eerst de lichte Toyota MR2 met Honda-motor (500 PK) van Donovan moeten kloppen. Wordt het een makkelijke dag voor de Audi, of zal hij met zijn zwaailichten in de achtervolging moeten?

Maar dat is nog niet alles, deze serie is de perfecte opwarmer voor het Hart voor Auto’s SHOWTIME! Ons evenement op 26 maart op het TT Circuit Assen. Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan de Flitsmeister Dragraces en nog veel meer bijzondere activiteiten voor petrolheads. Dit is een auto evenement die je niet wilt missen! KLIK HIER voor meer info en tickets

Bekijk hier onder onze recente nieuws artikelen:

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!