Bedrijf verkoopt kerstboom inclusief gratis Porsche 911

Bedrijf verkoopt kerstboom inclusief gratis Porsche 911

Ideaal voor de wintermaanden, met natuurlijk stoelverwarming én vierwielaandrijving

Een gratis kerstmuts bij aankoop van je nieuwe kerstboom is leuk voor de kinderen natuurlijk! Maar een garage uit Groningen denkt ook aan het plezier van de ouders. Daarom bieden ze nu deze prachtige kerstboom van Nordmann aan voor slechts 124.991 euro. Slechts?! Jazeker, want bij aankoop van dit boompje krijg je een Porsche 911 Carrera 4 GTS cadeau.

Oké, natuurlijk snappen we ook dat dit een marketingstunt is. Maar we vonden hem goed bedacht. Je kunt ‘de kerstboom’ zelfs nog voor een vast maandbedrag leasen, mocht het budget voor kerstmis nét iets te krap zijn. We vragen ons wel af of je de kerstboom serieus mag meenemen. En vooral hoe dat dan op het dak van deze Porsche gaat passen.

De ‘gratis’ Porsche 911

De Porsche 911 Carrera 4 GTS is in ieder geval een prima slee voor de wintermaanden (en daarna). Het sportievere 991.2-model uit 2017 heeft een nette 85.510 kilometer gelopen. En geen zorgen over het wegkomen op je gladde oprit. De 3.0-liter boxermotor, die gekoppeld is aan een zeventraps PDK, heeft ruim 450 pk en 550 Nm koppel. Op een koude ochtend in december warm je daarnaast snel op met de stoel- en stuurverwarming. Bekijk hier de auto.

Bron: © Garage Caspers.

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.