Bedankt voor jullie komst naar SHOWTIME!

Bedankt voor jullie komst naar SHOWTIME!

Afgelopen zondag was het tijd voor de eerste Assen editie van Hart voor Auto’s Showtime. Wat was het een mooi event waar meer dan 20.000 mensen op af kwamen en 2500 showcars op de paddock te bewonderen waren. Ook is er meer dan €60.000 is opgehaald voor het Wilhelmina KinderZiekenhuis in samenwerking met Hart voor Auto’s, Chahid (DutchPerformante) en Streetgasm! Ook waren er toffe gasten aanwezig: Robert Doornbos, Tim Coronel, Mental Theo, Rick van Stippent, DJ La June, McLaren Twins en GTR Leslie. Dank aan alle bezoekers die een donatie hebben gedaan voor het realiseren van een kindvriendelijke binnentuin.


Update over de beschadigingen

KLIK HIER VOOR DE MEEST RECENTE UPDATE OVER DE SCHADES

Helaas is later op de middag gebleken, dat er auto’s zijn beschadigd op het showterrein. Dit is inmiddels volop in het nieuws. Veel berichten die rondgaan op nieuwssites of app groepen zijn niet correct. Er is geen aanhouding verricht, er zijn geen milieugroepen die dit opeisen, en er staan ook nog geen daders op beeld (sommige camerabeelden suggereren dat maar het kan ook eigenaren zelf betreffen die de wielbouten checken of schade bekijken). Aantallen van 300-400 kunnen ook niet worden bevestigd, eerdere tientallen. Het is bijzonder jammer dat een of meer personen ons onze autohobby niet gunt en gaan bij komende evenementen natuurlijk maximaal inzetten op drone/videotoezicht en surveillance om dit te voorkomen. Momenteel zijn we ook bezig met bedrijven die de gedupeerde eigenaren kunnen helpen. Check als je ook bent gedupeerd het bericht van de politie en als je video of dashcam beelden hebt, deel die dan svp met de politie en met ons, en plaats niks in app groepen of sociale media. Een enkeling wordt al valselijk beschuldigd hierdoor. Bekijk hier het bericht van de politie.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.