Bang dat je auto gejat wordt? Parkeer hem in je huis!

Bang dat je auto gejat wordt? Parkeer hem in je huis!

Voor dit gevoel hoef je niet per se een supercar te hebben, als je je auto ergens buiten parkeert, hangt er altijd ergens een lichte angst dat er iets mee gebeurt. Met dit huis valt die angst volledig weg, je auto staat namelijk altijd in het zicht.

Als zelfs een garage niet goed genoeg is voor je wagentje, parkeer je hem gewoon in je huis. Het kan gewoon in Hong Kong, want daar staat dit huis. Je auto staat geparkeerd achter een glazen wand naast de woonkamer, zodat je stiekem naar je dikke bolide kan staren wanneer je met je vriendin een film kijkt. Naast deze excentrieke eigenschap, is de rest van het huis heel strak ontworpen met grote ramen, veel wit, en strakke lijnen. Maar dat valt allemaal niet op, je auto is het centerpiece van je huis, dus je kan beter met een exotische wagen aan komen in een niet vloekende kleur.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.