Balotelli heeft nog €10.000,- aan snelheidsboetes open staan

Balotelli heeft nog €10.000,- aan snelheidsboetes open staan

FLITS!

Mario Balotelli weet bij Liverpool niet echt te scoren, maar de afgelopen jaren blijkt hij dat in Italië wel te hebben gedaan. Niet op het veld, maar bij de politie in zijn thuisland. In totaal heeft Supermario nog voor zo’n 10.000 euro aan snelheidsboetes uit 2012 en 2013 openstaan en de Italiaanse politie wil dat geld nu weleens zien.

Het is niet voor het eerst dat Balotelli het met de Italiaanse politie aan de stok heeft over de boetes, terwijl hij in Engeland woont. Toen hij in 2012 en 2013 nog bij Manchester City speelde, eisten de autoriteiten in Italië ook al geld van de voetballer, maar toen wist hij met dank aan het juridische team van City aan de boetes te ontsnappen. Opmerkelijk genoeg is het in de tussenliggende periode dat Balotelli bij AC Milan speelde, stil gebleven rond de bekeuringen. Waarom de zaak nu weer wordt opgerakeld, is niet duidelijk.

‘Balotelli bedreigde vrouw om foto’s Ferrari’
De Italiaanse international kwam onlangs ook al in het nieuws toen hij in Manchester was voor een bezoek aan zijn moeder. Balotelli kon het naar verluidt absoluut niet waarderen dat de vrouw uit de wijk Wythenshawe foto’s maakte van zijn geparkeerde Ferrari, een rode F12 Berlinetta. De twee zouden vervolgens ruzie hebben gekregen. Volgens Manchester Evening News eiste ‘Super Mario’ dat de vrouw zou stoppen met fotograferen.

De 24-jarige aanvaller zou wel erg dichtbij zijn gekomen, waardoor ze zich bedreigd voelde. Voor Balotelli is het de zoveelste keer dat hij negatief in het nieuws komt door zijn gedrag. The Guardian vroeg zijn club Liverpool om een reactie, maar een woordvoerder wil niks zeggen tot duidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld.

Door AD.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.