Avicii lanceert ‘Feeling Good’ clip in samenwerking met Volvo!

Avicii lanceert ‘Feeling Good’ clip in samenwerking met Volvo!

Volvo Cars is gisteren gestart met een nieuwe wereldwijde merkcampagne. De samenwerking met de Zweedse DJ en producer Avicii uit zich in een remix van het nummer Feeling Good met uiteraard een bijhorende videoclip. Die videoclip is sinds gisteren te bekijken!

In de videoclip, gefilmd in Stockholm en Osterlen, in het zuiden van Zweden, kom je langs plaatsen die een persoonlijke betekenis hebben voor Avicii en vertellen een eigen verhaal.

In de afgelopen zes jaar ben ik op een nooit eindigende reis geweest, los van de afgelopen negen maanden tijdens mijn time-out. Ik deed rond de 325 shows in een jaar inclusief het reizen. Het kon zo niet langer. Ik moest mijn situatie evalueren en mijn levensstijl veranderen. Zweden is een belangrijke plaats voor mij, het is de plaats waar ik mijn kracht en energie vandaan haal samen met familie en vrienden. Dit hele proces van re-evaluatie en vernieuwing is waarin Volvo mij aanmoedigde om dit te visualiseren in de videoclip. Ik denk dat we het samen een geweldige hebben gedaan.” Aldus Avicii.

Avicii & Volvo Cars

Volvo Cars stelde het nummer Feeling Good, dat 50 jaar geleden werd opgenomen door Nina Simone, voor en Avicii zorgde voor extra vocals en een goede beat waardoor hij wereldwijd miljoenen fans weet te bereiken. De release van de videoclip, waarin de nieuwe Volvo XC90 voorkomt, markeert een nieuwe stap in de transformatie van Volvo Cars en weerspiegelt een nieuwe richting voor de luxe autofabrikant uit Zweden.
 
We waren blij met de mogelijkheid om voor deze campagne zo nauw samen te werken met Avicii, omdat het iets weerspiegelt dat voor zowel Avicii als voor Volvo Cars van toepassing is. We gaan een nieuw tijdperk in – a New Beginning, zoals we de campagne hebben genoemd. De afgelopen jaren hebben we intensieve investeringen gedaan en we hebben ons merk verfijnd. Het resultaat is een nieuw, meer modieus en een klantgerichter Volvo Cars.” Aldus Alain Visser van Volvo Car Group.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.