Aventador gecrashed: NFS of levensecht?

Aventador gecrashed: NFS of levensecht?

Lamborghini Aventador Crash

In de game Need for Speed is het een uitdaging om een zo spectaculair mogelijke crash te veroorzaken. Dat je dit niet in real life moet doen, moge duidelijk zijn, maar toch ging het faliekant fout in Singapore.

Deden we bij Need for Speed ons best om 360’s te maken, zo vaak mogelijk over de kop te vliegen of een zo lang mogelijk aaneengesloten drift uit te voeren, we waren ons bewust van het feit dat dit een spelletje was en dat we ons moesten gedragen wanneer we achter het stuur stapten.

Hoe het hier fout heeft kunnen gaan, is ons niet duidelijk, maar wat wel duidelijk is, is dat de ‘Stuntbonus’ behaald is, de Aventador is met een ‘180’ ondersteboven komen liggen en heeft bij zijn stunt een Toyota Estima 10 centimeter smaller gemaakt en een Mini Cooper nog meer mini gemaakt. ‘Combo!’ in zijn puurste, en meest pijnlijke vorm, laten we maar zeggen.

Gezien het feit dat de Lamborghini Aventador de hoogte heeft van een grasmaaier, moet het wel verdomd hard zijn gegaan. En toch zijn er maar drie lichtgewonden volgens het laatste nieuws, gelukkig maar. De 700 pk sterke stier is in ieder geval afgeschreven, met ‘minor damage’ is het schaderapport niet afgedaan, gezien het front vrijwel totaal weggevaagd is en de achterwielen niet meer recht onder de auto staan.

Lamborghini Aventador Crash

Lamborghini Aventador Crash

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.