België is een autoshow rijker!

België is een autoshow rijker!

De Belgische autoliefhebbers onder ons moeten voor events al snel de grens over om de grotere events te bezoeken. Maar vanaf 2024 kunnen zij in Brussel terecht voor een spectaculaire internationale autoshow!

Na meer dan 100 jaar Autosalon Brussel, heeft de organisatie noodgedwongen de stekker eruit moeten trekken. Maar 402 Automotive neemt graag het stokje over! Zij komen namelijk met een interactief vervolg op de Autosalon, waarin elementen als; de Car Catwalk, influencers, special guests, onthullingen van verschillende auto’s (en nog veel meer) zorgen voor een unieke beurs beleving.

Hetgeen waar de meeste dan nog wel voor zullen komen zijn de bijzondere auto’s welke tentoon gesteld zullen gaan worden. Het zal een grote diversiteit zijn van allerlei verschillende auto’s, van performance- tot hypercars. Deze kun je tijdens de show zien, ruiken, horen en dus echt beleven.

“Sinds ook het Autosalon van Genève naar Qatar is verhuisd -gepland in oktober dit jaar-  is er niet alleen behoefte aan een nationaal salon voor de introductie en verkoop van personenwagens, maar ook behoefte een nieuw Europees platform voor supercars en hypercars. We hebben al toezegging voor een aantal bijzonder exclusieve automodellen die je kunt verwachten in de Dreamcar Hal”

402Automotive

Het lijkt erop dat dee show zal worden opgedeeld in verschillende ‘thema hallen’. Waaronder dus de zogeheten ‘Dreamcar Hal’. Wat de andere hallen zullen worden is nog niet naar buiten gebracht.

Het spektakel zal in het begin van 2024 al plaatsvinden (17 tot en met 21 januari). Voor de salon zijn momenteel 5 hallen gereserveerd, er zal dus genoeg te zien en beleven zijn. Kun je niet zo lang wachten? Bezoek dan zeker AutoMadness, dit zal volgende maand zijn in de Brabanthallen in Den Bosch!

Voor updates kun je onze pagina(s) in de gaten houden, wij zullen het laatste nieuws delen over deze geweldige autoshow!

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.