Deze auto rijd jouw ‘favoriete’ politicus!

Deze auto rijd jouw ‘favoriete’ politicus!

Morgen is het zover, de verkiezingen. Het internet staat gevuld met allerlei verschillende campagnes. Van Minecraft livestreams tot verhitte debatten, je kunt op allerlei manieren erachter komen welke partij het beste bij jou past. Echter, zijn er nog veelte veel zwevende kiezers… Misschien helpt deze lijst jou de beste keuze te maken!

Foto via: Food Argi

Op de trekker naar het torentje

Tijdens de vorige verkiezingen kon je niet om haar heen, Caroline van der Plas. Met haar partij Boer Burger Beweging (BBB) wist ze haar plek in de Eerste Kamer te bemachtigen, maar nu probeert ze haar ‘rally’ voort te zetten voor de tweede kamer. Betekent dit dat onze wellicht ‘nieuwe minister-president’ straks op de trekker naar Den Haag zal rijden? Waarschijnlijk niet. Tot op heden is Caroline nog niet op de trekker gespot, maar wat niet is.. kan nog komen.

Schreeuwende V12 door de straten van Den Haag

Het zal je niet ontgaan zijn dat Thierry Baudet niet lang geleden zichzelf getrakteerd heeft op een prachtige (handgeschakelde!) Ferrari 550. Om de geweldige V12 goed te kunnen horen zul je misschien net iets harder dan 100km/u willen rijden. Daarom dat de FVD de maximale snelheid op sommige plekken naar ‘het Duitse onbeperkt’ wilt hebben, en op andere plekken weer naar 130km/u. Ben je dus een fan van doorrijden, is dit misschien wel de partij voor jou!

Bron: Autoblog

Je zou denken een i3…

Dat Rob Jetten het land groener wilt, is duidelijk. Echter, kiest hij zelf nog graag voor het zwaardere geschut. Zo wordt hij rondgereden in een statige 745E. Dan zul je misschien denken; maar deze auto kan toch elektrisch rijden? Dat klopt, maar na een schappelijke +/-50km zullen de 6-cilinders hun werk gaan doen. Wanneer de chauffeur(s) van Jetten een dagje vrij hebben, geniet Jetten graag van een rondje met een brullende V8. Op zijn Instagram is hij stralend te zien met een klassieke Oldsmobile.

Foto via: X

Aan de weg Timmeren

Wij weten allemaal dat Timmermans een mooie auto had kunnen kopen van zijn wachtgeld, maar heeft hij dit ook gedaan? Gezien hij groot fan is van elektrische auto’s zou je denken dat hij er in de loop der jaren wel een heeft weten te bemachtigen, echter lijkt hier geen spraken van. De vraag blijft dan wel; welke ‘vervuilende’ auto Frans dan wel rijdt.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.