Audi S5 - Arjen Robben
Nieuws

€1 Miljoen geboden op Audi S5 van Arjen Robben

Audi S5 - Arjen Robben

Deze Audi S5 is in 2009 speciaal voor Arjen Robben gemaakt die er volgens zo’n twee jaar in heeft rond gereden. Afgelopen dagen werd de advertentie van automakelaar Cor Vrieling, die de auto verkoopt voor de tweede eigenaar, dankzij de enorme media aandacht ontzettend vaak bezocht maar de Audi S5 is nog altijd niet verkocht.

Hoewel Cor Vrieling in eerste instantie ‘slechts’ €32.500,- vroeg voor de exclusieve Audi, kreeg hij zelfs een bod van 1 miljoen euro. “Eerst zien dan geloven – De biedingen blijven binnenstromen, maar we moeten de realiteit onder ogen blijven zien. Niet één van deze bieders heeft telefonisch contact opgenomen.“ Zo liet hij weten aan AD.nl. Inmiddels zijn er drie serieuze gegadigden voor de Audi S5.

Audi S5 - Arjen Robben

De gekte is een gevolg van alle media-aandacht die de automakelaar kreeg voor zijn bijzondere handelswaar. “Radiozenders 100% NL en Radio 538 hingen aan de lijn. RTV Utrecht stond op de stoep en zelfs televisieprogramma’s willen erover berichten.“ Toch heeft de automakelaar zijn advertentie iets genuanceerd. “Ik kreeg een telefoontje van het management van Arjen Robben met de vraag of ik het iets minder enthousiast wilde aanpakken. Daarom ga ik ook niet in op de uitnodiging van televisieprogramma’s.

COr Vrieling wilt de Audi binnen drie maanden verkopen.. De Audi S5 heeft een 4.2 FSI V8 onder de kap met 354 pk en heeft ruim 127.000 kilometer op de teller staan. Voor alle verder opties en bijzonderheden kun je de advertentie HIER bekijken!

Hart voor Auto’s en de Audi S5
Onlangs reden wij voor een Hart voor Auto’s rijtest nog met een Audi S5 Cabriolet. Deze heeft geen 4.2 FSI V8 onder de kap maar een 3.0 TFSI V6. Echter was deze bijzondere Audi S5 langs geweest bij JD Engineering en daarmee kwam het vermogen op 520 pk en 622 Nm! Deze rijtest kun je HIER bekijken!

28-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2020 inmiddels zijn 10e levensjaar is ingegaan.