Audi RS7- R ABT te koop voor €299.900,- !

Audi RS7- R ABT te koop voor €299.900,- !

De Audi RS7-R ABT is een bijzonder exclusieve gezinswagen, geschikt om de dagelijkse dingen mee te doen. Mocht je op zoek zijn? Je hebt geluk, er staat er een te koop!

De Audi RS7-R ABT is een 4,0-liter V8 sterk RS model, met dubbele turbo en heeft standaard een vermogen van 600 pk en 800 Nm koppel! Bij de RS7-R ABT doen ze daar nog een schepje bovenop met 740 pk en 920 Nm! ABT Sportsline heeft bovendien meer gedaan dan alleen de motor upgraden; de RS7-R rijdt nu op een nieuwe set 22 inch ABT High Performance Aero-design wielen en heeft een nieuwe uitlaatsysteem dat de dubbele ovale pijpen heeft vervangen voor vier ronde pijpen. Een opvallende aanpassing zien we aan de voorkant in de vorm van een nieuwe front splitter. De achterspoiler is ook heeft ook een nieuw design gekregen, net als de diffuser van carbon fiber en een hoop andere aanpassingen.

De exclusieve RS7 is als limited edition geproduceerd met een beperking tot 125 stuks. Dat er een te koop staat in ons kikkerlandje maakt dit dus extra bijzonder. VP Cars is de dealer die het getroffen heeft betrekkende de verkoop van de Audi. Voor €299.900,- mag jij je de gelukkige eigenaar noemen van de blitse, opvallende wagen.
En opvallend is de RS7-R zeker, de auto is namelijk uitgevoerd in het Exclusive Green. Wat in combinatie met de agressieve bumpers zorgt voor een unieke look!

Mocht je meer informatie willen, een proefrit willen plannen of de auto gewoon nog wat beter willen bewonderen?
Klik dan hier, dan ben je meteen aan het juiste adres!

Thomas Heule