Audi RS6 van Boef te koop!

Audi RS6 van Boef te koop!

De Audi RS6 is een zeer vlotte wagen, en dat heeft Boef in 2016 wel laten zien. In een filmpje was te zien hoe de rapper met 300 kilometer per uur over de Nederlandse snelweg scheurt. Nu staat de RS6 in kwestie te koop!

Dat de Audi RS6 een pijlsnelle station is, is dus wel duidelijk. Met zijn 4 liter V8, die officieel 560 PK levert, kan deze familiewagen een gelimiteerde topsnelheid behalen van 250 kilometer per uur. Al staat er in de advertentie dat het een Performance uitvoering betreft, met 605 PK onder de kap. Ook kunnen we aan de hand van het filmpje wel concluderen dat de gelimiteerde topsnelheid ook verdwenen is.

Qua styling is deze RS6 niet al te gek, het exterieur is uitgevoerd in Nardo-grijs, en in het interieur vinden we zwartlederen sportstoelen met zwarte accenten en een zwarte hemel. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze beruchte raket, hij is op te halen in Tilburg. Deze RS6 heeft ook al wat kilometers achter de rug: 70.757 kilometer om precies te zijn. Wat het mag kosten? Voor 99.880 euro is ‘ie voor jou. Alleen raden we wel aan om zijn vorige eigenaar niet te imiteren, de rapper moet zich namelijk in de rechtbank verantwoorden voor onder andere het bekende filmpje.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.