Dit is de nieuwe Audi RS6 van rapper Boef!

Dit is de nieuwe Audi RS6 van rapper Boef!

Audi RS6 Boef

Afgelopen weekend verschenen boven- en onderstaande foto’s in onze Carparazzi-groep op Facebook met de tekst: Nieuwe RS6 van rapper Boef. Na enig uitzoekwerk blijkt het inderdaad te gaan om het nieuwe vervoer van de rapper!

Dat Boef fan is van de Audi RS6 is al langer bekend aangezien deze meermaals voorkwam in zijn vlogs op YouTube. Inmiddels heeft de bekende artiest een nieuwe RS6, maar voordat ‘ie er mee gaat rijden moest er nog het een en ander gebeuren… De oplettende kijker had het natuurlijk al gezien: deze RS6 is veel breder dan een standaard RS6. We hebben hier te maken met een widebody pakket van Prior-Design, een tuner die niet onbekend is bij ons. Ook de velgen zijn niet geheel standaard te noemen, het betreffen 22-inch exemplaren met daarachter gepersonaliseerde remklauwen.

Of er onder de kap ook geknutseld is, is nog niet bekend. Feit is dat het eigenlijk ook niet nodig is, aangezien de 4.0-liter V8 al een niet misselijke 560 pk en 700 Nm koppel levert. Mocht je het vergeten zijn; 0 tot 100 km/h is geklaard in 3,9 seconden en de topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h.

Foto’s door Sebastiaan Kager

Audi RS6 Boef

Audi RS6 Boef

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.