Audi RS6 met koninklijk tintje te koop!

Audi RS6 met koninklijk tintje te koop!

Audi RS6 Prince harry

Een Audi RS6 Avant is een auto waarin je je de koning te rijk voelt, maar nu staat er bij onze Westerburen een RS6 te koop met een koninklijk tintje.

Wanneer je Marc van der Linden of Fred van Leer heet, stuiter je uit je stoel wanneer er nieuws is over de Royals. Wij als autoliefhebbers doen dat wat minder, behalve als het gaat om het wagenpark van de mensen van adel.

In dit geval gaat het om de voormalige Audi RS6 Avant van Prins Harry. Inderdaad, de Engelse prins die je zou verwachten achter het stuur van een Jaguar F-Type, heeft rondgejaagd in deze Duitse koppelbeul. De 552 pk sterke Audi RS6 schoot zijn koninklijke billen in 3,9 seconden naar de 100. Of in ieder geval een snel genoeg sprintje om weg te komen van de paparazzi. De RS6 is rijkelijk bedeeld met opties, een panoramadak, geblindeerde ruiten, verwarmde stoelen voor en achter en de sportuitlaat.

Met nog maar net 4.500 mijl op de teller/ net 7.000 kilometer en een prijs van net €106.000,- (excl. invoerkosten) is het helemaal geen verkeerde prijs voor een Audi RS6, zeker niet gezien het koninklijke tintje. De reden van de relatief snelle verkoop is ons onbekend, want wat zou je als familie-auto moeten kopen na deze wagen? Ondanks dat het een mooi verhaal is voor op feestjes, voor je kleinkinderen of in de kroeg, zouden we toch gewoon voor een RS6 met het stuur aan de juiste kant gaan.

Audi RS6 Prince harry

Audi RS6 Prince harry

Audi RS6 Prince harry

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.