Audi RS6 is mooi in Goodwood Green Pearl Effect!

Audi RS6 is mooi in Goodwood Green Pearl Effect!

Goodwood Green, oftewel: groen!

Wij zijn fan van mensen die níet kiezen voor het standaard zwart of grijs. Zo zijn we ook fan van mensen die het durven om de nieuwe RS6 te bestellen in een niet alledaagse kleur. Eerder zagen we al een opvallende RS6 in het Tangorood en een RS6 in een iets aparter kleurtje, Taktikgrün.

Wederom kijken we naar een RS6 van de nieuwe generatie waarbij niet is gekozen voor een standaard kleur. Dit exemplaar is uitgevoerd in Goodwood Green met Pearl Effect, een Audi Exclusive kleur die we nog niet vaak hebben gezien. In dit geval is het bovendien prachtig gecombineerd met het lichte Valcona leder in eveneens een Audi Exclusive kleur: Ivory White. Heel chique!

Met nog slechts 1250 kilometer achter de rug kun je wel zeggen dat dit exemplaar in nieuwstaat verkeert. Hij wordt voor €242.500,- te koop aangeboden bij VDM Cars. Uiteraard is de Audi uitgerust met het RS Dynamic Pakket Plus pakket (t.w.v. €17.504,-) waardoor ‘ie doorloopt tot 305 km/h. 0 tot 100 km/h doet ‘ie dankzij zijn 600 pk en 800 Nm koppel in slechts 3,6 seconden.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.