Audi RS6 (C8) krijgt een nieuw paar schoenen

Audi RS6 (C8) krijgt een nieuw paar schoenen

De Audi RS6 is niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken. Wil je dus opvallen met je Audi RS6, is er werk aan de winkel. Velgen zijn hierbij een goede oplossing. Dit hebben ze bij Banden XL maar weer bewezen.

Zij hebben namelijk deze twee Audi RS6’en een metamorfose gegeven, door de auto’s te voorzien van een set nieuwe velgen, van het merk Vossen. Ondanks dat de standaard velgen al groot genoeg lijken (21 inch), is er gekozen voor twee maten groter. En hebben maar liefst 23 inch velgen rondom.

De een is voorzien van de Vossen HF-5, met een strakke Satin Bronze kleur. Wat in combinatie met het Nardo Grijs ervoor zorgt er voor dat de velgen extra goed opvallen.

Bij de ander is gekozen voor de Vossen HF-7 in de kleur: Gloss Black. Dit zorgt voor een mooi geheel, in combinatie met de donkere achterramen en zwarte details.

Dit is zeker niet de eerste (of laatste-)keer dat er auto’s als deze bij Banden XL over de vloer komen. Vaak genoeg komen hier de gaafste auto’s uit binnen en buitenland shoppen voor de dikste velgen en/of beste banden! Het is dus ook zeker geen straf om de mensen van dit bedrijf uit Dordrecht te volgen op hen socialmedia.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.