Audi RS6 ABT is de bom [Wheelclinic Special]

Audi RS6 ABT is de bom [Wheelclinic Special]

Bij Wheelclinic in Nijkerk komen veel brute wagens aan, om vervolgens nog bruter weer te vertrekken. Bij deze Audi RS6 was dat ook het geval, en naast dat Wheelclinic gespecialiseerd is in velgen en banden, zijn er ook nog wat andere dingen aangepakt.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Wheelclinic een velgen en banden specialist. Maar daarnaast kun je er ook terecht voor andere werkzaamheden. Deze Audi RS6 is daar een goed voorbeeld van, want hier reiken de aanpassingen verder dan de inhoud van de wielkasten. Zo hebben ze de 21 inch ABT GR velgen nog beter laten passen door de station te verlagen met een KW schroefset. Ook laten ze de dikke V8 beter ademen, er is namelijk een dik Milltek uitlaatsysteem gemonteerd, met een flink gebrul als gevolg. Om de prachtige blauwe lak te beschermen tegen steenslag en krassen, is de Audi voorzien van Xpel folie. Het hele plaatje is compleet gemaakt door alle chromen details, zoals de zijspiegels, met zwarte lak te bedekken, waardoor de auto net even nog sportiever oogt.

Ben je dus in het bezit van een Audi RS6, en krijg je het al warm van het zien van dit exemplaar? Bij Wheelclinic weten ze wel raad met je bolide! Op de website kun je alles lezen over hoe jouw RS6 nog bruter kan worden.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.