Audi RS5-R: Ook blubberdik in blauw!

Audi RS5-R: Ook blubberdik in blauw!

Audi RS5-R Abt

Abt staat garant voor vuurwerk en begin dit jaar gaf Abt een showtje weg van ‘heb-ik-jouw-daar’ met de presentatie van de Audi RS5-R!

Nu zijn we iets meer dan een half jaar verder en veel verder dan de foto’s van een bescheiden groene RS5-R zijn we nog niet gekomen. Maar, gelukkig is daar het antwoord voor de RS5-R liefhebber die liever een Abt-bommetje in een andere kleur ziet, namelijk een knalblauwe versie!

En wat ons betreft, mogen er meerdere van de RS5-R’s uitgedost worden in deze opvallende, maar niet schreeuwerige kleur. Zeg nou zelf, zo’n auto mag toch best een beetje opvallen? Al val je ook wel een beetje op wanneer je met je 530 pk / 690 Nm sterke koppelbeer langs de boulevards paradeert. Wees er wel snel bij, Abt produceert maar 50 van deze met carbon belegde beauty’s en wij hebben nog geen nieuws voorbij zien komen met de titel ‘RS5-R uitverkocht’ , maar dat moet wel heel binnenkort gaan gebeuren denken wij!

Audi RS5-R ABT 2018

Audi RS5-R ABT 2018

ABT Audi RS5-R

ABT Audi RS5-R

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.