Nieuws

[Video] Audi RS3 met Milltek uitlaat klinkt goddelijk!

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen via onze Facebook-pagina hebben wij onlangs de Audi RS3 van onze partner Voodoo Ride aan te tand mogen voelen. Wát een leuke dag was dat!

Het was niet de eerste keer dat Hart voor Auto’s met de Audi RS3 Sportback reed. De eerste keer was in november 2015 en betrof een standaard Audi RS3. Bij deze RS3 ligt dat net even iets ander…

Wat als eerste opvalt is die fantastische wrap op de auto. Geïnspireerd door de Audi RS6 DTM van Jon Olsson maar geheel in de eigen stijl van Voodoo Ride. Naar mijn idee een zeer geslaagd ontwerp! Uiteraard hoort daar een passend kenteken bij; anders dan in Nederland kun je in België namelijk een gepersonaliseerd kenteken kopen.

Motorisch is er ook het een en ander gebeurd. Standaard heeft de RS3 een maximaal vermogen van 367 pk en dat maakt hem al echt tot een bommetje. Maar je gaat pas écht snel met 430 pk; het maximale vermogen van deze Audi RS3. Die vermogensstijging is te danken aan een stage 2 tuning in combinatie met een Milltek uitlaatsysteem.

Genoeg informatie voor nu, je hebt immers doorgeklikt voor de POV Drive video van deze RS3. Kruip zelf achter het stuur van deze RS3 en ervaar dat heerlijke geluid; zeker bij het terugschakelen! Deze Voodoo Ride Audi RS3 gaan jullie overigens vaker zien; hij zal velen auto evenementen gaan bezoeken in Nederland en België en zal luid en duidelijk aanwezig zijn! Eén van die evenementen is natuurlijk Spring Event 2016 op zaterdag 24 september!

Voor meer informatie over Voodoo Ride, klik hier!

Audi RS3 Voodoo Ride - Hartvoorautos.nl
Audi RS3 Voodoo Ride – Hartvoorautos.nl

28-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2020 inmiddels zijn 10e levensjaar is ingegaan.