Bulkvoordeel: 4x gratis Audi RS6

Bulkvoordeel: 4x gratis Audi RS6

Audi RS6 Carlink International

Throwback Thursday: Bulkvoordeel bij Carlink, 12 RS6’en kopen en er 4 gratis bij krijgen

Een tijd geleden schokte Jeroen van den Berg autoliefhebbend Nederland met de aanbieding bij zijn Carlink International. Hij had 16 gloednieuwe Audi RS6 Performance gekocht en wilde er ook net zo snel weer vanaf: bij elkaar zo’n 10.285 pk weer de verkoop in. Zijn marge zal aanzienlijk zijn, want wanneer je bijna 25% korting geeft wanneer je ze alle 16 koopt, krijg je dus bijna €650.000,- korting. Oftewel: koop er 12 en krijg er 4 gratis!

In Nederland kost een RS6 Performance namelijk €165.000,- inclusief belastingen. En dan hebben we bij de auto’s van Carlink de keramische remschijven, een audiopakketje hier en daar en andere opties niet eens meegeteld. Tel er dus nog maar een aantal keer je maandsalaris bij op. We snappen best dat bijna niemand van jullie het geld heeft liggen om ineens 16 RS6’en af te rekenen, maar 1 van de 605 pk sterke RS6 Performances mee naar huis nemen, was ook al leuk geweest!

Bovenstaande foto werd bijna twee jaar geleden gepost en intussen zal het aanbod RS6’en bij Carlink International wel ververst zijn. Vandaag de dag staan er namelijk nog steeds/wederom 17 exemplaren te koop op de website van Carlink International, ieder met een korting van 24%. Zie je jouw lievelingskleur er tussen staan, of kies je toch liever voor een ander kleurtje?

[Klik op de afbeelding hieronder om naar het aanbod te gaan]

Audi RS6 Carlink International

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.