Audi RS 6 voor maar 23.000 euro Te Koop!

Audi RS 6 voor maar 23.000 euro Te Koop!

De Audi RS 6, een extreem gewilde auto’s onder zowel jongeren als ook onder de fervente autoliefhebbers. De Audi RS 6 is een supercar in een jasje van een gezinsauto, maar deze gezinsauto beschikt fabrieks af gewoon over 600pk’s en trekt 3.4 seconden naar de 100. Wow! Nu zit hier natuurlijk ook een prijskaartje aan daarom hebben we voor jou het ideale alternatief!

Audi A6 - RS 6 dupe
bron: www.autowereld.nl

Shop deze Audi voor maar 23K

Deze Audi A6 Avant is volledig aangepakt en is niet te onderscheiden van een Audi RS 6. Deze Audi A6 Avant, 3.0 TDI BiT quattro Pro Line S met het RS 6 Pakket, is een perfecte deal als je geen 200K hebt liggen voor een Audi RS 6. Deze diesel aangedreven auto levert maar liefst 230kw (313pk) met een koppel van 650 nm!

Fine details

Wanneer je naar het exterieur van deze auto kijkt, zie je nauwelijks verschil met die van de Audi RS 6. De mooie metallic lak en de RS 6 bodykit zorgen ervoor dat je de show steelt wanneer je rondrijdt in deze dikke bolide. Deze Audi A6, uitgerust met lichtmetalen velgen, is voorzien van alle gemakken. Alles is elektrisch, zoals je spiegels en achterklep, je hebt een keyless entry en geluidswerend glas. Wat betekent: muziek vol aan, en lekker genieten in de auto. Ook beschikt deze auto over voor en achter parkeersensoren en extra getint glas.

Audi A6 - RS 6 dupe
bron: www.autowereld.nl

Het interieur van de Audi A6

Deze diesel is een automaat, uitgerust met een sportstuur wat betekent dat het stuur voorzien is van flippers. Laat je inner Max Verstappen dus maar los! De auto gaat in 5,3 seconden 0 naar 100 dus je kan er veel plezier mee hebben (denk wel om je rijbewijs). Deze Audi heeft een mooi panorama dak waar je ultiem van kan genieten wanneer de temperaturen in Nederland weer zullen stijgen. De luxe lederen stoelen (met stoelverwarming) voorzien van het S line logo zien er uitnodigend uit. Verder is deze Audi voorzien van een navigatiescherm en alle andere gemakken zoals cruise- en climatecontrol.

Wees er snel bij!

We verwachten dat deze dikke Audi RS 6 dupe niet lang te koop zal staan omdat het een enorm dikke auto is. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze dikke auto?


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.