Audi R8 & 2 motoren gaan los op Braziliaanse snelweg

Audi R8 & 2 motoren gaan los op Braziliaanse snelweg

Audi R8 vs 2 Bikes - www.hartvoorautos.nl

Als eerste moeten we mededelen dat de video die je zometeen gaat zien inhoud bevat van levensgevaarlijke en illegale acties door zowel de bestuurder van de Audi als van de motoren. Ten tweede zullen we moeten mededelen dat je de komende 5 minuten afgezonderd zult zijn van van de buitenwereld omdat je als het ware in de video wordt gezogen alsof je zelf in de Audi rijdt.

De video begint wanneer de bestuurder van de Audi R8 V10 wordt ingehaald door een tweetal motoren; een Suzuki 1000CC en een Kawaski 600CC. De bestuurder van de Audi R8 laat dit niet zomaar gebeuren, geeft plankgas en zit op sommige momenten nog geen meter van de achterband van de motor.

Op de Braziliaanse snelweg is het niet bepaald rustig en de R8 en de motoren zigzaggen door het overige verkeer met zeer hoge snelheid. De bestuurder en de passagier van de Audi praten met elkaar in het Portugees maar dankzij de de Engelse ondertiteling is te volgen dat de passagier het niet bepaald eens is met de situatie waarin zij wordt gebracht. Veel kijkplezier en onthoud… Don’t try this at home!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.