Audi onthult dit jaar de volgende modellen (+ nieuwe RS6!)

Audi onthult dit jaar de volgende modellen (+ nieuwe RS6!)

Audi is flink aan de weg aan het timmeren, met de aankomende Q4 gaan ze de strijd aan met de X2. Ook is het doel dat een derde van alle verkochte auto’s volledig elektrisch is. Naast dit alles krijgen verschillende modellen een facelift of komt er een compleet nieuw model.

In 2019 zullen zo’n 17 modellen het licht zien, zoals te zien is op een roadmap die gelekt is tijdens een bijeenkomst. Op deze roadmap staan een aantal elektrische modellen, maar wat we natuurlijk echt interessant vinden zijn de vijf RS-modellen die erop staan. Wanneer er “PI” achter de naam staat betekent dit dat het een facelift betreft, zoals bij de TT RS. Ook zien we dat er een RS5 Sportback komt. De nieuwe RS7 en RS6 worden ook onthult, waar de RS7 de eerste van zal zijn. Wanneer deze eindelijk wordt onthuld zullen we ook wel weten wat de prestaties van de nieuwe RS6 zullen zijn.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.