Aston Martin komt met limited edition DBS 59

Aston Martin komt met limited edition DBS 59

Nog meer nieuws van Aston Martin: In 1959 won Aston Martin de 24 uur van Le Mans, met een eerste en tweede plaats. Nu, 60 jaar later komt Aston Martin met 24 stuks van de DBS 59, eentje voor elk uur van de race.

Slechts 24 exemplaren zullen er dus komen. De DBS 59 is een speciaal uitgevoerde DBS Superleggera. Gehuld in de klassieke kleur Aston Martin Racing Green, die ze hebben nagemaakt van de DBR1 die meedeed in de lange race. Daarnaast zijn er bronzen accenten, zoals de Superleggera-badge op de motorkap, de omlijning van de grille en de remklauwen. In het interieur is hetzelfde patroon gebruikt als wat de DBR1 had, en zijn er nog meer bronze details te vinden. De schakelflippers en een logo in de stoelen zijn brons. Het Obsidian Black en Chestnut Tan interieur gepaard met de groene exterieurkleur en bronzen accenten gaan perfect samen en daarom is het ook echt een plaatje.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.