Aston Martin DB-11 wint het niet van Storm Corrie

Aston Martin DB-11 wint het niet van Storm Corrie

Dan kun je nog een goed gespekte bankrekening hebben en een Aston Martin met 510 paarden onder je kont hebben. Wanneer Moeder Aarde niet het beste met je voor heeft, kun je het vergeten. De bestuurder in kwestie heeft nu al een van zijn slechtste dagen van 2022 en dat is de schuld van Storm Corrie.

Even een koffietje pakken op de boulevard van Scheveningen en daarna met je Aston even een rondje doen over de boulevard is normaliter een leuke bezigheid, maar tijdens de storm van gisteren pakte dat net even anders uit. Hoe de auto in deze situatie verzeild is geraakt is ons onbekend, maar het ziet er wel verdomd lullig uit.

Dan heb je een auto van meer dan €250.000,- en dan sta je gewoon muurvast op een plek waarvan je het niet verwacht. De eigenaar checkt alle 4 de wielen en graaft wat zand weg in een poging om de auto vrij te krijgen, maar het mocht niet baten.

Wij hopen dat de eigenaar niet te lang vast heeft gezeten en dat hij en zijn auto niet teveel gezandstraald zijn!

De video kijk je hier!

Bron: Omroep West

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.