Ares Panther komt ook als cabrio!

Ares Panther komt ook als cabrio!

De Ares Panther is al een tijdje te bewonderen op onze beeldschermen, en vanaf mei is er een kleine kans dat je er eentje in het echt ziet. Maar nu is er ook bevestigd dat er een dakloze versie van komt!

De Panther, en dus ook de Panther Spyder is gebaseerd op de Lamborghini Huracan. Alleen is dat vanaf de buitenkant niet te zien. Ares Design heeft de Huracan echt omgetoverd in een nog mooiere wagen, die met de 5.2 liter V10 ook nog eens razendsnel is. Die V10 is uiteraard ook afkomstig uit de Huracan, en dat betekend dat de Panther over minimaal 570 PK beschikt. Het zal niet de allersnelste supercar ooit worden, want volgens Ares Design gaat het meer om rijplezier dan om rauwe power en acceleratie.

In totaal zullen er 70 exemplaren gebouwd worden, beide Coupes en Spyders. Veel zul je hem dus niet op de weg zien rijden. De Coupe is vanaf mei leverbaar, maar de Spyder gaat pas in 2020 in productie. Ook zegt Ares Design meer projecten te gaan onthullen in 2020.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.