De mega dure supercar collectie van Andrew Tate! Met Bugatti Chiron Pur Sport

De mega dure supercar collectie van Andrew Tate! Met Bugatti Chiron Pur Sport

Of we het eens zijn met de filosofieën van deze man laten we in het midden, maar waar we het wel mee eens zijn is de keuze van zijn wagenpark. Hier onder hebben wij een deel van het wagenpark van de Top G, ook wel Andrew Tate voor jullie uitgelicht. Met onder andere een Bugatti Chiron Pur Sport en een Porsche GT Street R.


1.Rolls Royce Wraith
Als eerste lichten we de Rolls Royce Wraith uit. Het is volgens Andrew Tate de meest luxueuze coupé op de auto markt. De Rolls heeft een 6.6 liter Twin Turbo V12 en daarmee zo’n 624 PK en 870Nm.

©cobratate


2.Aston Martin DBS Superleggera
De 2e supercar op deze lijst heeft onder de motorkap een 5.2 liter V12 die maar liefst 715 PK levert. Volgens Andrew Tate zelf de betere keuze als je tussen een Bentley of Aston Martin twijfelt. Bentley is volgens Andrew voor oudere mannen en Aston Martin voor jonge zelfverzekerde ondernemer.

©cobratate


3.BMW M5 Competition
Misschien wel de coolste auto in het wagenpark als je het ons vraagt. Deze M5 doet 0 naar 100 in 3,4 seconde en dat in combinatie met de mat zwarte kleur een van de dikste sedans op de markt volgens Andrew Tate. En op dat vlak zijn we het zeker eens met Andrew!

©cobratate


4.Bugatti Chiron Pur Sport
What color is your Bugatti? Wie kent deze uitspraak nou niet? In ieder geval is de Bugatti Chiron van Andrew brons en heeft hij behoorlijk veel schijt aan de mening van andere als het aankomt op de mening over de kleur van zijn auto! De Bugatti is een behoorlijke krachtpatser door zijn 8.0L W16 die 1.479 PK en 1600Nm uitperst! Ook is dit de duurste auto in zijn wagenpark, hij heeft er namelijk zo’n 3,9 miljoen euro voor neergelegd!

©cobratate


5.Ferrari 458 Italia
Deze Ferrari zal bijna ondersneeuwen in de overweldigende auto collectie van Andrew maar met 562 PK uit een natuurlijk geblazen V8 is het ook echt een beuker van een supercar die zeker niet mag ontbreken!

©cobratate


6.Ferrari 812 Superfast
V12 met 789PK en 0 naar 100 in 3 seconde is dit op de Bugatti na de snelste auto in Andrew Tate zijn wagenpark!

©cobratate


7.Mercedes B63 Brabus (S63 Coupe)
Ja wat zullen we zeggen een Maffia Wagen voor een Maffiafiguur? Deze Brabus past perfect bij zijn imago. De politie zal deze Maffia wagen niet snel bijhouden met 570 PK gaat de Brabus namelijk van 0 naar 100 onder de 4 seconde!

©cobratate


8.Porsche GT Street R

De perfecte rijders auto volgens ons, en Andrew Tate blijkt het daar aardig mee eens te zijn. Hij voegde de Porsche al vroeg toe aan zijn collectie.

©cobratate


9.Lamborghini Huracán EVO Spyder
De volgende in de lijst is de Lamborghini Huracán EVO Spyder met 600PK en een 0 naar 100 tijd in 3,1 seconde is dit de perfecte auto voor de Roemeense bergen!

©cobratate


10.McLaren 765LT
De 765LT is aangeschaft door Andrew nadat hij veel problemen had met de 720S. Een logische upgrade als je het ons vraagt!

©cobratate


11.Mercedes-Maybach V-Klasse
Niet alles is mega snel in het wagenpark van Andrew Tate, De V-Klasse is met een 0 naar 100 tijd van 7,8 seconde 2x zo langzaam als de langzaamste supercar in het wagenpark van Andrew! Maar in ruil daarvoor krijgt Andrew wel veel luxe terug!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!