Zit jij binnenkort achter het stuur van een Mercedes-AMG?

Zit jij binnenkort achter het stuur van een Mercedes-AMG?

Nog een klein maandje wachten en dan barst het supercar-spektakel wederom los op Weeze! Mocht je het gemist hebben: 14 april is het tijd voor Spring Event 2018!

Op dit evenement zie je sportwagens en supercars die je niet zo vaak op de openbare weg tegenkomt en dan worden deze auto’s ook nog eens naast elkaar gezet op een landingsbaan. Auto’s zoals bijvoorbeeld op de foto hierboven, een one-off Mercedes-AMG GT RS Rote Sau, zullen op zaterdag 14 april in actie komen. Om een indruk te krijgen van het deelnemersveld kun je een kijkje nemen op de bijbehorende event-pagina op Facebook.

Deze auto’s zijn natuurlijk al een reden genoeg om op 14 april ook gezellig naar Weeze te komen, maar er is meer… De organisatie Petrolhead Events verloot namelijk een uniek deelnemersplekje in de AMG Performance Tour! Je bezoekerskaartje is voorzien van een unieke code en hiermee maak je automatisch kans op deze en meerdere prijzen. En dat plekje in de AMG Performance Tour wil je zeker weten winnen:

– Je gaat rijden met ±10 verschillende Mercedes-AMG modellen
– 3,5 uur rijtijd in een ochtend-, middag- of avondsessie
– Inclusief eten en drinken

De winnaar van deze bijzondere prijs wordt op zaterdag 14 april op Spring Event 2018 bekendgemaakt. Klik op de knop hieronder om je toegangskaartje voor Spring Event 2018 te bemachtigen en maak kans op die unieke prijs!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.