Alle kleuren van de regenboog: Porsche GT3

Alle kleuren van de regenboog: Porsche GT3

Een van de meest rauwe Porsches die op dit moment leverbaar is, is toch wel de GT3. Wil je er een, dan ben je sowieso €228.100,- kwijt, zonder opties. En dan wil je natuurlijk ook nog een kleur die er een beetje uit springt. 

De nieuwe GT2 RS gaat dit jaar zijn weg vinden naar de consument en daarom zetten we een van de andere circuittijgers van Porsche eens in het zonnetje. Met een 4 liter motor die 500 pk op de achterwielen katapulteert, is dit een rijdersauto pur sang. Met PDK-bak of een handbak, dat is een keuze die je zelf moet maken. Ben je een echte snelheidsduivel, dan kies je voor de PDK-bak, sneller schakelen gaat jouw rechterhand en linkervoet niet lukken. Wil je echter meer een zijn met de auto, dan kies je voor de handgeschakelde versie. Maar nadat je in je interieur al je ditjes en datjes op een rijtje hebt gezet, is het toch echt tijd om je exterieur-kleur uit te kiezen. Kies je voor standaard zwart, wit of het o zo kenmerkende Gulf Orange? Nee, wil je iets uniekers? Laten we je dan 15 (paint to sample) kleuren voorschotelen om de keuze extra moeilijk te maken!

Zit je nieuwe lievelingskleur erbij of ga jij toch voor een andere kleur?

British Racing Green

Chalk

Emerald Green

Forest Green

Gulf Blue

Maritime Blue

Miami Blue (GT3 in GT2 RS trim + Weissach Package)

Nordic Gold

Olive Green

Oslo Blue

Rodium Silver

Ruby Star

Signal Yellow

Viper Green

Voodoo Blue

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.